2 Ocak 2015 Cuma

Bayramlık Çocukta Neymiş Sevil'in Mutluluğuna Gel!!!

Gece yatış pardon sabah 5
Saat :10:03
Alooo Sevil Akça Ay'lamı görüşüyorum?
Evet benim.
PTT Kargo geldim ben Polis Lojmanlarının ordayım size zahmnet gelip kargonuzu alırmısınız?
İİde polis lojmanı ne alaka?ben orda değilimki :( 
Ayyy pardon Özel harekat varya yakında ondan karıştı.Apartların ordayım.
Apart girişi değil ana nizamiyeye gelin lütfen.
Tamam ben bilmem nerdeyim diye anlatıyor hala :)
Tamam anlaşıldı ben nizamiyeye çıkıyorum orda görmezsem sizi bu nodan ararım diye çıktım evden.
Afyonun patlamasını bırak tek gözüm bile hala isyan ediyor yattt açılmıycam diye :) 
Neyse çıktım yağmur ve soğuk isyan eden gözleri açtı paketi aldım bağrıma bastım geldim eve açmaya başladım...

İlk bu güzel paketi itina ile açarken içinden bir anda bu güzellikler dökülü verdi.Ayyyy Matruşka gibi çıktıkça çıkıyorrrr yok yokk :)Sevilin mutluluğuna diyecek yok.Laf aramızda yeni yıl hediyeside almamıştım Sevgili Alanay (Dolunay) herkese hediye öyle olmaz böyle olur diye ciciler yapmış bana;)

Ayyy bu taçta bnm turuncu saçlarıma ne yakışır diye bloguna yorum yapmıştım unutmamış bakın taktım:) Bilekliklerimi gözden kaçırma kolyem ve kemerimide ;) kemer demişken cahil ben onu bi güzel kolye sanıp boynuma takmıştım heheheh.Sağolsun Dolunaycım kemer o annem dedi :))

Dedim ya matruşka gibi yokk yokk okadar inceki en küçük detaya kadar düşünmüş.Ne kadar sanslıyımki hayat böylesi güzel yürekli insanları hayatıma dahil ediyor.Kapı süsüme bak fırçamı sakın gözden kaçırma anaktarlıklarımı duvar süslerimi bu kuş badi barnağıma konsa demiştim onuda unutmamış altın yımırtlayan tavıkta yollamış :)

Nalımda var artık nazar artık giremez bu eve :) Deri detaylı kolyemide gördünmü?Elma bardak altlıklarımı? Kitap ayraçlarım ? Ya o güzelim kitap o assolist olduğundan sona kaldı en güzel hediye.hemen başlayıp yorumumu paylaşacağım Dolunaycım.

Ayy dedim ya yok yok oje bilem almış bana.Şimdi sürüpte paylaşsaydın dediğini duyuyorum ama dayanamadım bir an önce bunca güzelliği paylaşayım dedim.
Sevgili Dolunay iyiki geldin hayatıma renk kattın güzellik kattın.Bu güzellikleri kıskanan varsa tıkla buraya bende istiyorum de ;)
Günümü güzelleştirdin seninde tüm günlerin şu an benim bayramlık çocuk sevincim gibi geçsin.kocaman büsbüyük öpüyorum.Bide beni acayip mahcup ettin bide diyosun ne isteyeyim senden yüzüm yok bende sıfat kalmadı onu napcaz :))))
Hepinizin hayatında böylesine koca ve güzel yürekli dostların dahil olması mutlu sağlıklı huzurlu kansız üzüntüsüz yıllarımız olsun.Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.
Kocaman büsbüyük öpüyorum.

4 yorum:

  1. En büyük Dolunay, başka büyük yok!!! ellerine o güzel gönlüne sağlık ;) çook sevindim Sevilim güle güle kullan hepsini ;) yeni yıl böyle başladı böyle de devam etsin senin için ;) sürprizlerin hiç bitmesin Cömert arkadaşım benim ;) öperim ikinizi de çok çok ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. esenciğim güzel ve akıllı kadın çok teşekkür ediyor ve bende kocaman öpüyorum seni.sevgiler..

      Sil
  2. :))) ah deli kız! ne güzel mutlu olduğunu görmek! hep böyle mutlu ol canımcım.sana mutlu olmak çoook yakışıyor .her birini güle güle kullan.içimden geçen gibi olmadı ama bir dahakine inşallah.iyiki tanıdım seni ve iyi ki varsın.çook öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  3. Hediyelerin hepsi birbirinden güzel görünüyor sağlıkla güzel günlerde kullan inş. Dolunaycım ellerine sağlık kesene bereket.

    YanıtlaSil