17 Mart 2015 Salı

Cincap Geldi Anımmmmm :)



Şükür kavuşturanamı desem evet evet dedim gitti bile:)
Bitireli bir aydan fazla olup fotograflamaya erinen ben nolcam bilemedim kendimi Allaha haval ediyorum :))))
Şimdi bu cincapı görür grmez aşık oldum gittim etuval linen aldım hemde malatyadan sonra Tülayım ankaradan iplerimi gönderdi malum kulağın arkası gittiği dönemde annemde bnmle gelince üstündeki nazar boncuğunuda o taktı ;)
Annemi yanımdaydı diye erkenden sorunsuz ama bit kadar deliklerle zorlasada bitti sonra annem gitti ağırlık çöktü :( 
Bir afrikalı hatun işledim ona kim geldi üstüne bilemedim yeni bitti araya sevgili Alanayın sebosunun ilk gözağrısı olan kediciği işleyip gönderdim.Bu ara hat işliyorum.
Diyeceksinki sen ggurumici değilmiydin inan bana sıtkım sıyrıldı çarpmak toplamak bölmek çok daha keyf veriyor.
Sırada Kaplumbağa terbiyecisi var evet evet Osman hamdinin emde bu kumaşta bitmişi 50*80 cm olacak hunimiiii getirin :)
tamam hadi ben kaçayım çenemle yormayayım bak yazmıyom diye tembelim sanma foto çeksem yayınlanacak iş çok :)
Sevgiylen kalın a dostlar....

20 yorum:

  1. Tablocu sevil oldun kiz sen ellerine saglik imrenerek bakiyorum tablolarina anime isleme istegi uyandiriyorsun bende ceyizlik kendime yapsammi ne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sana anime bakıyom bikaç tane buldum bile başla bencede :)

      Sil
    2. valla ha mı ? yolla bana sen arada bende bakınıyorum ama şimdilik işleme yapamam ama aklımda var kesinlikle yapıcam :)

      Sil
  2. Tek kelimeyle muhteşem olmuş eline emeğine sağlık güzel kuzenim benim...

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel koymuşsun bloğunun adını valla :) Tam diyecektim ki "delirdin galiba!" e zaten biliyorsun ;)
    Bayıldım bu panoya, nasıl bayıldım hem de anlatamam sana, harikasın vallahi :) İsabet olmuş annenin nazar boncuğu takması, daha da ortalara koysaydın keşke, Allah nazarlardan kem gözlerden saklasın Sevilcim, çok ama çok marifetlisin, bir de üstüne sabırlısın ;)
    Ellerine sağlık canım benim, öpüyorum çok çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bnm delilik doğuştan yaş aldıkçada azalmak yerine artarak çoğalıyor ve ben bu duruma bayılıyorum :) ustam olarak bu iltifatları duymak çok güzel utandırıyorsun cnm <3 aminnn diyorum ya inan okadar çok iş yaptımki yayınlamaya korkuyorum nazara pis geliyom :(
      tekrar teşekkür ederim bende öpüyorum kocaman

      Sil
  4. maşeAllah diyerek başlayalım o zaman SEVİL. Sendeki sabra ve yeteneğe hayran olmamak mümkün değil. emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevili Öce teşekkür ederim sabrım bazen beni bile şaşırtıyor ama napayım kolay iş sevmiyorum illa bi zorlamalı ;)

      Sil
  5. deli ne demek, tatlı kaçığım sabırlı bi o kadarda maharetlisin canımmmmm cincapın muhteşem olmuş. tü tü maşallah 41 kere :)))halk eğitimdeki kursta arkadaşlar boyutlu kaplumbağa terbiyecisi tablosunu yapmışlardı. o günden beri hep aklımda duruyor ben niye yapmadım diye du bakalım sen bi işle bende düşüneyim. bu gidişle gurumiyi toptan terkedeceğiz diyemiyorum daha bu gün dünyanın ipini aldım:(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben terkettim diyebiliriz iplere bakıp iç geçiriyorum ama napim örecek şöle afilli bişe bulamıyorum :) kaplumbağa terbiyecisine gelince bnm bile gözüm korkuyor hayatım 73 farklı renk ve 100 küsür ip 50*70 küçük keten gibi kumaşta bitmişi olacak hunimi takıp işlerken fotolarım artık kendimi :))

      Sil
  6. Ellerine sağlık canım harika olmuş

    YanıtlaSil
  7. evet resimlemiyorsun ihmal ediyorsun olmuyor böyle cep ten biz görüyoruz ama insanları mahrum bırakıyorsun malum hayranın çok :D hadi eski günlerdeki gibi sık sık resimler bekliyoruz alıştırdın bizi :))
    cincapınada kocaman bir maşallah bu arada bloğuma yazmışsın kahve istemişsiin Balıkesir e gelince bu sefer kesin bekliyorum ona göre :))borcum olsun kahven :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inş cnm bu kez bi aksilik çıkmazsa buluşalım içelim kahvelerimizi güzel güzel;) hayran çok bende napacan hem iş çevirir arkamdan hemde takip ederler :)))) cnm şu an fotolanacak 3 iş var bitmiş bakalım onlar hangi ara gelecek :D

      Sil
  8. muhteşem bişey olmuş sevil ellerine gözlerin sağlık :D

    YanıtlaSil
  9. senin sincapını yerim ben.şahane olmuş valla dibim düştü.harikasın valla.bu arada seboşun hediyesi ve diğerleri için tekrar tekrar teşekkür ederimmmmmm.cansın.terbiyeciyi merak ediyorum başladın mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnmm dostlar bu kadar teşekkür etmez birbirine ;) sağolasın bayılmana bende acayip mutlu oldum çünkü biliyorsun seni kıskançlıkla takip ediyorum.Nerdeee bugün geldi iplerim elimde büyük hezimetten sonra doğumgününde mutlu etmek için arkadaşıma kartal örüyorum o bitine başlıycam tosbağa terbiyecisine umarım çabuk biter çünkü ilk defa yusuf yusufum :)))

      Sil
  10. On parmağında on marifet olan benim çılgınımmmmm güzel kızım SEVİLİM.. Her yaptığın güzel gerçi sen yaparmısın böyle bişey desen genç iken etamindi kanaviçeydi yaptığım için hayır canım istemiyor diyorum ama senin yaptıklarına bayılıyorum.. Benim cadı kızımda başlamış goblen işlemeye.. Kız yıllarca kitaplarla haşır neşirden sonra stres atacam çok zevkli diyerek kendi fotoğrafını işlemeye başlamış .. :)... Hiç beklemediğim hareketler kendisinden ama el becerisi ve yapma isteğini nacizane sana benzetiyorum .. İkinizde tuttuğunu koparan iki kızımsınız .. Tu tuu MAŞALLAH diyorum bu güzellikleri işleyen ellerine ..

    YanıtlaSil