24 Nisan 2015 Cuma

15 Yıllık Aşkın Bitişi

          Evet canlarım yine bir süreçten geçtik bugün 22.gün onsuzluğumun :( :))))) Sabah uyanıp gözüm açılmadan ilk gördüğüm tüm günü tüm hayatı mutluluğu sevinci özlemi gözyaşını kısacası hayatımın her anını beraber yaşadığım asla terketmem dediğim sevgilimi terkettim.

          Ayrılık sonrası her kadın gibi saçlarımı kestirmedim yalannnn rengini hiç değişmedimmm yalannn :)
Ön hazırlıktı aslında terketmeden aşkımı bunları yapmak fenamı oldu yooo aslında hiçte olmadı ;)
 Aslında niyetimde yoktu terketmeye nolduysa bir anda oldu kötümü oldu yoooo olmadı :D
Neyse canlarım ben bugün itibari ile 22 gündür Dumansız Hava Sahasındayım yani SİGARA yı bıraktım.
         Malum içinde bulunduğum şehir ortam vs iradeyle uğraşmaktansa dr takviyeli bıraktım iyikide öyle bırakmışım krizler yaşamadan tiksinerek bıraktım.ilacın 8.günü malatyadan evime döndüğümde kapımı açıp o kokuyu alınca evimden tiksindim böyle iğrenç kokan bir evde yaşadığıma hala inanamıyorum.Bİr hafta temizlik yaptım koku çıksın diye ehh bayada gitti.Aramızda kalsın içerken sigarayı evinde sigara içirtmeyenlerden nefret ederdim gitmek istemezdim şimdi sonuna kadar hak veriyorum.
          Bugün dr kontrolüm vardı 2.paket ilaca geçtik kullanamaya pek niyetli değilim malum ilaçlar bir yeri yaparken birçok yeri mahvediyor haftasonumu ilaçsız geçirip nolucak bakmak istiyorum.
Beni takip edip içen arkadaşlarıma sesleniyorum Sigara Bıraktırma Merkezlerine gidin alın ilacınızı paşalar gibi kriz anı olmadan bırakın şu zıkkımı ;)
Duyuyom senide ne güzel ahkam kesiyo ben yılların tiryakisiyim kolaymı dediğini okurken etrafa bakan takipçi :) Bende günde 1 paket uzun malbuş içen emzik muamelesi yapan bir tiptim güven bana korktuğun kadar zor değil.
    İlk birkaç gün sigaranın sadece tadı değişiyor içmeye devam edebiliyorsun 5.gün çok azaltıyorsun çünkü canın istemiyor sonrasında zaten okadar çok miğden bulanıyorki sigarayı görmek istemiyorsun;) ilacı aldığım gün 14. güne kadar içecem diyordum içemedim diyorsunki hiçmi istemiyor canın İstiyor istemezmi hiç kahvemi yapınca yetim öksüz kalıyor tadı ama onada çözüm buldum :)) günde min 5-6 pardak nescafe içerdim onuda bıraktım Türkkahvesinide günde bire düşürdüm anlayacağın sevgili takipçi tüm kötü alışkanlıklarımı bıraktım :)
        Şimdi benim bünye bukadar sağlıklı yaşama adapte olmaya çalışıyorum.
hepinizi öpüyorum ititraf ediyorum bu arada hiççç birşey yapmadım tembel tembel takılıyom :DDD
 

5 yorum:

  1. En iyisini yapmissin sevil tebrik ediyorum seni ve azmini senin adina cok sevindim :)

    YanıtlaSil
  2. Aman boş ver canım sen yeter ki sigarayı bırak bu düzene alışırsan daha kim bilir neler yaparsın sen, önemli olan sağlığın... öpüyorum seni....

    YanıtlaSil
  3. Canım çok sevindim çok güzel bir karar verip uygulamışsın. dumansız sağlıklı hayata hoş geldin canım :)

    YanıtlaSil
  4. giriş paragrafın harikaydı yalnız sevil. ah dedim ne oldu şimdi. tebrik ederim seni. ben de çook uzun yıllar önce bıraktım daha doğrusu yavrularım olunca. kendim desteksiz. canım çekmiyor değil ama iyi ki bırakmışım diyorum . böyle daha güzel. öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  5. N'oluyoruz dedim yahu ilk satırlarda!
    Amann pek sevindim sigarayla vedalaşmana :) Hadi inşallah daim olsun ayrılığınız :)

    YanıtlaSil